Prvi put i na engleskom: Stranica je zamišljena kao centralna baza svih događanja u Požegi

Denis Treskanica, Josip Jelić i Silvija Podoljak
(FOTO: Lidija Galić)

09.12.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 7094

Turistička zajednica Grada Požega ima novu internetsku stranicu. Na svojevrstan će način biti vodič građanima kroz svakodnevna zbivanja u gradu.
- Stranica  donosi pregled povijesne baštine, znamenite Požežane, kulturu i sve što jedna web stranica turističke zajednice treba imati - rekao je Josip Jelić iz Agencije Točka.

- Stranica je zamišljena kao centralni sustav za svu bazu događanja u Požegi i to ne samo onih koje organizira Turistička zajednica, već i druge kulturne ustanove te i drugi organizatori sportskih natjecanja, koncerata, festivala, itd. Riječ je o velikoj bazi gdje će svi moći saznati što se događa, ali i prijaviti svoj događaj - pojasnio je Denis Treskanica.

Internetske su stranice po prvi puta prevedene na engleski jezik. Zbog toga je otvorena nova domena www.visit-pozega.com. Na stranicama su navedeni i smještajni kapaciteti, različite znamenitosti te sve ono što turist može doživjeti u našem gradu.





- Na stranici smo radili gotovo šest mjeseci. Tekstove i prijevod radila je Mirna Šimunović - dodala je na kraju Silvija Podoljak, direktorica TZ Grada Požege te najavila uskoro i prijevod stranica na njemački jezik.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI