Podvodno hodočašće u Kraljevici: Uživali smo u netaknutoj morskoj prirodi

Zdenko Oroz, Ronilački klub Požega
(FOTO: Facebook)

07.12.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 3407

Preko 120 ronioca iz Hrvatske i susjednih zemalja povodom blagdana svetog Nikole sudjelovalo je u podvodnom hodočašću u Kraljevici. Na zaronu dubokom 25 metara gdje se nalazi kip Svetog Nikole bio je i predstavnik Ronilačkog kluba Požega Zdenko Oroz.



- Ispred crkve u Kraljevici postavljen je spomenik svetom Nikoli visok preko tri metra, a 25 metara ispod morske površine kip visok 125 centimetara. Postavljen je na atraktivnom mjestu tako da su svi sudionici imali mnogo toga za vidjeti. Uživali smo u netaknutim prirodnim ljepotama na ovoj jako lijepoj lokaciji. Dobili smo poziv za sljedeću godinu i mislim da ćemo doći s više članova jer je to bio stvarno lijep doživljaj – rekao je Zdenko Oroz i dodao kako ovo "podvodno hodočašće" izaziva sve više interesa i poticaja od Hrvatskog ronilačkog saveza.







Nakon urona održana su  predavanja Dalibora Andresa o podvodnoj fotografiji i Danijela Frka o istraživanju američkog bombardera kod otoka Visa. Domaćin ovog sedmog po redu hodočašća bio je Klub Podvodnih aktivnosti "Adria".







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI