Podvodno hodočašće u Kraljevici: Uživali smo u netaknutoj morskoj prirodi

Zdenko Oroz, Ronilački klub Požega
(FOTO: Facebook)

07.12.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 3428

Preko 120 ronioca iz Hrvatske i susjednih zemalja povodom blagdana svetog Nikole sudjelovalo je u podvodnom hodočašću u Kraljevici. Na zaronu dubokom 25 metara gdje se nalazi kip Svetog Nikole bio je i predstavnik Ronilačkog kluba Požega Zdenko Oroz.



- Ispred crkve u Kraljevici postavljen je spomenik svetom Nikoli visok preko tri metra, a 25 metara ispod morske površine kip visok 125 centimetara. Postavljen je na atraktivnom mjestu tako da su svi sudionici imali mnogo toga za vidjeti. Uživali smo u netaknutim prirodnim ljepotama na ovoj jako lijepoj lokaciji. Dobili smo poziv za sljedeću godinu i mislim da ćemo doći s više članova jer je to bio stvarno lijep doživljaj – rekao je Zdenko Oroz i dodao kako ovo "podvodno hodočašće" izaziva sve više interesa i poticaja od Hrvatskog ronilačkog saveza.







Nakon urona održana su  predavanja Dalibora Andresa o podvodnoj fotografiji i Danijela Frka o istraživanju američkog bombardera kod otoka Visa. Domaćin ovog sedmog po redu hodočašća bio je Klub Podvodnih aktivnosti "Adria".







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI