¨Uspjeli smo homogenizirati Požežane koji žive i rade u Zagrebu¨

Tulum Požežana
(FOTO: Udruga Požežana)

06.12.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 6275

Požežani koji žive u Zagrebu do ranih su se jutarnjih sati  družili na 2. Božićnom tulumu za članove i prijatelje Udruge na kojem se okupilo oko 200 Požežana i njihovih prijatelja.

Ponuđena su vina najboljih požeških vinara,  sjajne požeške rakije, te tradicionalne slavonske delicije. Za dobar ugođaj je bio zadužen tamburaški sastav Posegana.







- Ovo je jubilarni, deseti projekt naše mlade udruge. Vesele nas pozitivni komentari naših sugrađana, sve veći interes za sudjelovanje u projektima, kao i brzi rast članstva. Sa zadovoljstvom zaključujemo da  smo uspjeli ostvariti jedan od ciljeva udruge, a to je homogenizirati Požežane koji žive i rade u Zagrebu, te stvoriti pozitivnu i  proaktivnu zajednicu. Trenutačno razvijamo nove ideje i razrađujemo nove projekte. koje ćemo realizirati u nadolazećoj 2016. godini - izjavio je Leon Begić, predsjednik udruge.















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI