Čudesni Bubalo s 25 obrana rukometašima Požege donio najslađu pobjedu sezone

RK Požega
(FOTO: Tomislav Milanović)

05.12.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 3200

Odlične rukometne vijesti stižu nam večeras iz Slavonskog Broda. Naime, rukometaši RK Požega pobijedili su starog rivala u slavonskom derbiju, RK Brod. Rezultat je bio 20:28, na poluvremenu 11:14. Stara narodna kaže: "Tko će kome ako neće svoj svome?", vratar Bubalo opet je bio igrač utakmice i to protiv svog bivšeg kluba. Imamo li na umu činjenicu da ih je samo desetorica otputovala u Slavonski Brod, ovo je stvarno velika pobjeda.

- Bubalo je čudesno branio, čovjek je skupio sigurno 25 obrana, Tomičić opet maestralno.  Nismo krenuli sjajno, u 20. minuti smo gubili 10:5, ali tada procvat! Odigrali smo izvrsnu utakmicu, pogotovo tih pola sata druge polovice prvog i prve polovice drugog poluvremena. Uspjeli smo preokrenuti rezultat i povesti 11:14. U tom periodu, obrana je funkcionirala izvrsno, dok je  realizacija u napadu  bila preko 80% . Drugi dio bio je smiraj u kojoj je naša bolja igra došla do izražaja i prednost se samo povećavala, bez ikakve šanse za preokret Brođana - izjavio je nakon utakmice trener Dario Anić. 

Požežani u sljedećem, posljednjem jesenskom kolu igraju protiv Čakovca na domaćem terenu u sportskoj dvorani Tomislav Pirc.


Slavlje nakon pobjede! Svaka čast dečki, svaka čast!

Posted by RK Požega on Saturday, December 5, 2015





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI