Rukometni slavonski derbi u Brodu, Plamene za prvo mjesto protiv Osječanki.

RK Požega - Viro
(FOTO: Tomislav Milanović)

04.12.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 4369

Za vikend nas očekuje pregršt sportskih događaja, najviše u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc.

Odbojkašice OK Vallis Aurea sutra u 20 sati dočekuju prvoplasirane, OK Fortis Volta iz Zagreba. Igra se 9. kolo 1.B Nacionalne odbojkaške lige Sjever. Zagrepčanke su prve na ljestvici i imaju svih sedam pobjeda u ovoj sezoni.

- Sutra nam dolazi vodeća ekipa na ljestvici, protiv koje se realno ne nadamo pobjedi. Sigurno je da se nećemo predati, već pokušati pružiti što bolji otpor i skupiti što više poena - izjavila je trenerica Požežanki Ana Đurčević
Paukner.


Utakmicu 8. kola Slavonske odbojkaške lige, grupa A, igrat će druga ekipa Ženskog odbojkaškog kluba Vallis Aurea u 15 sati protiv OK Strizivojna.


Rukometaši RK Požega gostuju u Slavonskom Brodu u vječitom derbiju protiv RK Brod. Utakmica počinje u 19 sati. Situacija je poznata, nakon lošeg starta, Požežani su povezali tri pobjede i trener Anić sigurno će htjeti nastaviti u tom nizu.

- Pokušat ćemo iznenaditi ove sezone odličnog protivnika - izjavio je trener Anić.

Košarkašice ovaj vikend igraju na domaćem parketu protiv ŽKK Mursa iz Osijeka. Utakmica se igra u nedjelju, 6. prosinca. Nakon šest odigranih utakmica, Plamene su druge i imaju 11 bodova, bod manje od nedjeljnog protivnika. Unatoč pobjedi, nezadovoljan igrom prošlog kola bio je trener Vlado Englman.

- Do sutrašnje utakmice s najjačim protivnikom u ligi, Mursom iz Osijeka, moramo nešto poduzeti ako išta mislimo postići u tom srazu - izjavio je Englman.

Košarkaši također igraju domaću utakmicu u Tomislav Pircu. Utakmica počinje u 18 sati u nedjelju, 6.prosinca. Nakon poraza u
prošlom kolu od KK Strmca iz Nove Gradiške, Požežani će bodove tražiti protiv Đakovčana.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI