Posjet stolnoteniskom klubu Lipa: ¨Djeci je bilo drago zaigrati s legendama ovog sporta¨

Stolnotenisači "Lipe"
(FOTO: Pakrački list)

03.12.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 2176

Članovi Stolnoteniskog kluba STARR iz Varaždina posjetili su u Društvenom domu u Filipovcu članove STK "Lipa". Višestruki prvak Hrvatske Ronald Ređep i prvi igrač STK STARR-a Tomislav Japec darivali su novoosnovani klub stolnoteniskim mrežicama, reketima i gumama za rekete te lopticama.

- Djeci je bilo jako drago zaigrati s legendom, hrvatskim olimpijcem Ronaldom Ređepom i nekadašnjim viceprvakom Europe Tomislavom Japecom. Vjerujem da će ih igra s njima još više motivirati za trening. Mi smo klub u nastajanju, krenuli smo ove sezone u rujnu. Oformili smo školu stolnog tenisa imamo pet polaznika koji su aktivni na treninzima tri puta tjedno. Naš član Mihael Malina iz Sirača trenutno je 14. na rang listi u Hrvatskoj u kategoriji dječaka do 15 godina – rekao je predsjednik STK "Lipa", Igor Sigeti.

Klub ima 15 - ak rekreativaca i zaljubljenika u ovaj sport, a početkom studenog počeo je s treninzima za djecu do 10 godina te za sada okupio pet dječaka iz Lipika, Filipovca i Pakraca koji redovito treniraju.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI