Ronkov laboratorij spletki: ¨SDP manipulira, neka se ispričaju stanovnicima Vidovaca i Dervišage¨

Ante Šolić (HDZ)
(FOTO: Lidija Galić)

03.12.2015. | V.B.
Pregleda: 9715

Kako kažu u HDZ-u, neugodno iznenađeni jučerašnjim javnim istupom dvoje istaknutih članova požeškog SDP-a - Martinom Vlašić i Gojkom Nenadovićem, smatraju potrebitim javno reagirati i odgovoriti na pres konferenciju.

"Raznoraznih manipulacija proizašlih iz Ronkova laboratorija spletki, podmetanja te izmišljenih konstrukcija s izvrnutim činjenicama, Požežani su se i previše naslušali proteklih godina, tako da se na neke objede s jučerašnje konferencije ne mislimo osvrtati, no ipak nešto ne možemo prešutjeti.

Ne možemo i ne smijemo prešutjeti to što se Gojko Nenadović na jedan vrlo nekorektan način obrušio na mještane istočnih požeških prigradskih naselja, Vidovaca i Dervišage, podrugljivo im se obraćajući, očito vidno rezigniran što je u tim prigradskim naseljima i na proteklim izborima uvjerljivu pobjedu odnio upravo HDZ.


Mještani Vidovaca i Dervišage, koji desetljećima doprinose razvoju grada Požege, poseban obol davši i u povijesnom razdoblju stvaranja i obrane samostalne Republike Hrvatske, nisu zaslužili takav podcjenjivački odnos istaknutih članova požeške Socijaldemokratske partije kojom već godinama autoritativno upravlja jedan saborski zastupnik - Zdravko Ronko.


Ovim putem javno tražimo da se Socijaldemokratska partija grada Požege ispriča
stanovnicima Vidovaca i Dervišage zbog neprimjerenih izjava njihovih istaknutih članova, posebno gospodina Gojka Nenadovića.

Hrvatska demokratska zajednica grada Požege u potpunosti podržava gradonačelnika Vedrana Neferovića koji sa svojim suradnicima već dvije i pol godine uspješno vodi Požegu, pritom ne preferirajući i ne zapostavljajući niti jedan dio grada, na što su Nenadović i Vlašić također zlonamjerno aludirali, već naprotiv, posebno vodeći brigu o ravnomjernom razvoju svih gradskih predjela i mjesnih odbora, što naši sugrađani najbolje vide", stoji u priopćenju požeškog HDZ-a koje je potpisao predsjednik Ante Šolić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI