Kuglački turnir Tomislav Pranjković: ¨Od početka sudjelujemo na turniru i ostvarujemo dobre rezultate¨

Đuro Poljanac KK PPK Kutjevo
(FOTO: Tomislav Milanović)

02.12.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 2339

U napetoj borbi na 24. Memorijanom kuglačkom turniru Tomislav Pranjković koji je održan u Gradskoj kuglani, od 12 klubova iz Požeško-slavonske županije najbolji su bili kuglači KK "PPK Kutjevo" s 383 srušena čunja. Drugo mjesto pripalo je KK Croatia iz Mihaljevaca koji su srušili 377 čunjeva, a treće mjesto s 374 čunja zauzeo je KK "Obrtnik iz Požege.






Prije samog natjecanja nazočnima su se obratili gradonačelnik Vedran Neferović i zamjenik župana Ferdinand Troha i bacili prve kugle. Turnir se održava u spomen na jednog od 11 poginulih branitelja na bazi Papuk, Tomislavu Pranjkoviću.






- Sudjelujemo od početka na ovom memorijalnom turniru i većinom zauzmemo jedno od prva tri mjesta. Odlično smo igrali, bilo je malo treme u početku, ali pritisak nas nije slomio. Izdržali smo do zadnjeg hitca koji nam je osigurao pobjedu. Svi su bili raspoloženi za igru i zadovoljni smo s nastupom - rekao je predsjednik KK PPK Kutjevo, Đuro Poljanac.





















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI