Koncert Mate Bulića, kino za djecu i doček na otvorenom. U subotu ¨Običaji starog zavičaja¨

Gradonačelnica Antonija Jozić i dogradonačelnik Domagoj Katić
(FOTO: Vesna Milković)

01.12.2015. | Vesna Milković
Pregleda: 6014

- Nakon dugog perioda u kojemu nismo za Dan grada organizirali koncert za građane, pripremili smo humanitarni koncert Mate Bulića na sam blagdan sv. Nikole, 6.prosinca. Ulaz je besplatan a građani će moći, shodno svojim mogućnostima ostaviti dobrovoljni prilog. Novac je namijenjen Udruzi djece s posebnim potrebama i poteškoćama u učenju "Osmjeh" – rekla je gradonačelnica Jozić najavljujući ovogodišnji adventski program u gradu Pleternici.

Novina je i Božićni tjedan u knjižnici koji će se održati od 19 do 23.prosinca kada će za djecu biti organizirano mini kino.

Kao i ranijih godina Pleterničani mogu prisustvovati paljenju adventskih svijeća, subotom poslijepodne ispred gradske kuće. "Medenjaci Djeda Božićnjaka" naziv je božićne priredbe koju su 11.prosinca za građane pripremile mažoretkinje, a održat će se u novoj sportskoj dvorani u 19 sati. Božićni sajam i prizor živih jaslica bit će u subotu 19.prosinca. Od 18 do 20.prosinca održat će se malonogometni turnir. Za djecu i za odrasle 31.prosinca je doček Nove godine na otvorenom, za djecu u 11 sati ispred gradske kuće, a u 22 sata za odrasle na Trgu Zrinskih i Frankopana.


Prvi u nizu adventskih događaja bit će ove subote od 17 sati u novoj sportskoj dvorani kada KUD "Rama" organizira manifestaciju "Običaji starog zavičaja".
- Nadam se da će ovaj program privući građane da dođu i pogledaju ga. Možda tu bude još i nekih iznenađenja, ali o tome ćemo vas obavijestiti na vrijeme – bila je na kraju tajnovita gradonačelnica Jozić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI