Tri zlatne, četiri srebrne i jedna brončana medalja: Svi su se lavovski borili u jakoj konkurenciji

Powerliting klub Body Art
(FOTO: Body Art)

30.11.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 4219

Članovi Powerliting kluba Body Art iz Požege s prvenstva Hrvatske u powerlifingu, održanom u Vukovaru, vratili su se s osam medalja.

Seniorka Patricia Januš pobijedila je u kategoriji do 63 kilograma i bila je druga u ukupnom poretku. U istoj kategoriji srebrno odličje osvojila je Anita Majetić. Brigita Bakić u kategoriji kadeti do 63 kilograma osvojila je drugo mjesto i ostvarila državni rekord u bench pressu. Bila je i treća u ukupnom poretku. Ema Thur osvojila je zlato u kadetkinjama do 57 kilograma. To je njezino prvo natjecanje i bila je sjajna u vrlo napetoj borbi.Senior u teškoj kategoriji Dario Marković osvojio je prvo mjesto, a Ivan Del Vechio bio je drugi u svojoj kategoriji kadeti do 83 kilograma. Nastupio je još i Bruno Del Vechio koji je u juniorskoj kategoriji do 105 kilograma bio peti.




- Patricia Januš u jakoj konkurenciji vratila je zlato u svoje ruke i bila je druga u apsolutnoj kategoriji s čime sam jako zadovoljan. Anita Majetić bila je druga u istoj kategoriji. Naša nova natjecateljica iz Slavonskog Broda, Brigita Bakić, druga u kategoriji kadeti do 63 kilograma, srušila je državni rekord u bench pressu. Podigla je 67.5 kilograma, a u mrtvom dizanju podigla je 127.5 kilograma što je duplo teže od nje same. Ivan Del Vechio svoje prvo natjecanje odradio je kao da je 101.-vo i osvojio drugo mjesto. Bruno Del Vechio je mogao i bolje, ali s obzirom na to da je bio poprilično izvan treninga, njegovo peto mjesto dokazuje da je pravi sportaš. Svi su se lavovski borili u jakoj konkurenciji i čestitam im na tome – rekao je trener Powerlifting kluba Body Art, Robert Međugorac.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI