Kutjevčani u posljednjoj sekundi iz penala do boda, Alabama pobijedila Color emajl

1.kolo 1.Županijske malonogometne lige
(FOTO: Požeški sportski savez)

28.11.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 2407

Dvije utakmice 1. kola 1. Županijske malonogometne lige odigrane su danas u sportskoj dvorani Tomislav Pirc. Novu sezonu odličnom utakmicom otvorile su ekipe Jeronima iz Kutjeva i Vladorene iz Požege. Susret je obilovao golovima, naime završilo je 4:4.

 - Poveli su Požežani pogotkom Josipa Jurišića u 10. minuti. Izjednačio je Jurica Kljajić dvije minute poslije na asistenciju Josipa Budimira koji je postigao i pogodak za vodstvo Kutjevčana u 28. minuti. Dvije minute poslije Jurišić svojim drugim pogotkom vraća stvari na početak. U 32. minuti Jeronim ponovno vodi, a strijelac je opet Kljajić. Izjednačenje Vladoreni donosi Marko Grbeš pogotkom za 3:3 u 34. minuti. U posljednjoj, 40. minuti Alen Solina postiže pogodak za vodstvo Vladorene od 4:3 na asistenciju Grbeša nakon dobro izvedenog kontranapada. Kutjevčani su došli do boda dvije sekunde prije kraja kada je, iz kaznenog udarca, pogodak za 4:4 postigao mladi Andrej Egner - ispričao je Jurica Bešlić, voditelj lige.

U drugoj utakmici Alabama iz Brestovca rezultatom 4:1 dobila je Coloremajl iz Požege.


- Alabama je povela u 18. minuti pogotkom Mateja Peharde iz kaznenog udarca sa 10 metara. Izjednačio je Antonio Šilhan u 23. minuti sjajnim udarcem sa desetak metara. Već minutu kasnije iskusni Miroslav Papak nakon dobre akcije donosi novo vodstvo Alabami. Prednost je na 3:1 u 31. minuti povećao Matej Peharda svojim drugim pogotkom nakon asistencije Ive Papka. Pogotkom za 4:1 pobjedu Alabame potvrdio je Mato Marčetić u 39. minuti - tijek i ove utakmice prepričao je Bešlić.


Dodaje kako su igrači županijske malonogometne lige mahom igrači koji igraju 1.Županijsku nogometnu ligu koji, kako preko zime ne bi ispali iz forme, sele u dvorane i na malonogometne terene.

- Prije obje utakmice bila je minuta šutnje za dvojicu malonogometaša koji su tragično nastradali, Marija Šarčevića - Makija, koji je igrao za MNK Požega i Tomislava Šedevija - Šedu koji je ove sezone iz MNK Zarilca prešao u MNK Birtijica - zaključio je Bešlić

Sutra se u SD Tomislav Pirc igraju preostale dvije utakmice 1. kola 1. ŽMNL. U 13.30 sati sastaju se Požega i Pleternica, a od 14.20 sati Elektro dom iz Požege i Grabarje.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI