VIDEO: Posegana predstavila novi spot, za album pregovaraju s Croatia recordsom

Čanovi TS Posegana i gosti
(FOTO: Anđelko Banović)

28.11.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 7267

Predstavljen je četvrti spot tamburaškog sastava Posegana "Da uz tebe dišem". Snimljen je na lokacijama Pizza Bolte lounge bara, dvorani Gradskog kazališta Požega i u parku pokraj Orljave.



- Ova priča Posegane postaje uokvirena. Imamo stalni tim i ovom pjesmom najavljujemo jednu novu priču. Krećemo u realizaciju albuma koji će ugledati "svjetlost dana" sljedeće godine, ako sve bude u redu. Pregovaramo intenzivno s Croatia Recordsom i vrijeme će pokazati što će biti s tim. Ovo je naš četvrti spot, drugi u realizaciji Gama videa iz Nove Gradiške. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u ovom projektu – rekao je član TS Posegana, Josip Ralašić.















Autor glazbe je Marko Tomasović, tekst je napisala Štefanija Soldan, a aranžman je djelo Zvjezdana Marjanovića. Redatelj i scenarist spota je Goran Conjar iz studija Gama Video iz Nove Gradiške, a glavna glumica Jelena Budimir iz Kutjeva.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI