Požeški 1. pub kviz pravi je zgoditak, natjecatelji oduševljeni: ¨Kviz ćemo raditi i dalje¨

28.11.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 7989

- Svi su oduševljeni i natjecatelji i gledatelji, bilo je odlično i ovako ćemo nastaviti i dalje. Nisam čuo niti jedan negativni komentar, hvala svima, najviše natjecateljima koji su se prijavili. Ideja je da se ovakvi kvizovi redovito događaju dva puta mjesečno, recimo 1. i 3. petka u mjesecu - rekao nam je nakon održanog 1. požeškog pub kviza organizator Hrvoje Vlahov.

U Kazališnoj kavani jučer se okupilo 11 tročlanih ekipa, mahom kvizoljubaca koji su jedva dočekali ovakvo druženje. Nakon dvosatnog natjecanja i 60 pitanja ekipe "Odabrao Đelo Hadžiselimović" i "Uzmi srednju ponudu" imale su isti broj bodova - 46, a nakon pripetavanja pobjeda je ipak otišla Đelinoj ekipi  - dvojici profesora povijesti Goranu Đurđeviću i Ivoru Čevapoviću te Ani Pirović.

- Među prijavljenima bilo je i tri ekipe srednjoškolaca što pokazuje da mlade zanimaju kvizovi i znanje, to je odlično. Što se tiče pitanja ona nisu bila niti lagana, a niti teška, bila su iz opće kulture, rekao bih da su bila prilagođena ovakvoj vrsti kviz natjecanja u kojemu ekipe čine tri člana - pojasnio je Vlahov dodajući kako je iznenađen razinom znanja i bodovima. Kaže da je čak sedam ekipa bilo u 6 bodova razlike, što govori koliko su ekipe zapravo bile izjednačene, a borba znanjem zanimljiva.


- U publici je bio i gost iz Orahovice koji je došao vidjeti kako to izgleda, a i sam je izrazio želju da u svom gradu isto organizira ovakvo zabavno kviz natjecanje - rekao je Vlahov.


Najstariji sudionik prvog požekog pub kviza bio je Petar Matijević, a kako saznajemo bilo je i članova ekipi iz susjednih država.

Pogledajte fotogaleriju 1. požeškog pub kviza održanog 27.11.2015. u Kazališnoj kavani.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI