Počinje Miris Božića, upalit će 66.000 lampica u suradnji s obitelji Salaj iz Čazme

Božić u Lipiku
(FOTO: Lipički Compas)

27.11.2015. | Vesna Milković
Pregleda: 3664

Paljenjem čak 66.000 lampica u središtu grada sutra će početi tradicionalna manifestacija "Miris Božića u Lipiku". Riječ je o nizu skupova koji će se u ovom gradu održavati sve do 2. siječnja, a zanimljivo je istaknuti kako je paljenje lampica organizirano u suradnji s obitelji Salaj koja će dio Božićne bajke sa svog imanja u Čazmi prenijeti u Lipik.

Sljedećih dana, sve do kraja godine, program će se održavati uglavnom u velikom grijanom šatoru postavljenom uz Kursalon u gradskom perivoju. Bit će tu karaoke večer, tamburaši, klape, različite grupe, orkestri i bendovi, Christmas house party, predstave, a najavljeni su, među ostalim, nastupi TS Lipa, Ritam Bend, Klapa Bjelovar, TS Bekrije, El Constido, grupe Pravo vrijeme, TS Ambar, orkestar Željka Ivanovića, DJ Symart, DJ Hans, DJ Slishmeister, Joks bend, grupe Tajna, Gradskog puhačkog orkestra, Tamburaškog orkestra Pakrac i Osnovne glazbene škole Pakrac.

Drugu godinu zaredom u kući obitelji Pleše bit će uređena "Kuća Djeda Mraza", održat će se tradicionalni Božićni sajam, a po prvi puta u obližnjem Dobrovcu organizirat će se Čvarkijada. Također po prvi puta za najmlađe Lipičane organizirat će se poseban doček Nove godine. Organizatori nisu zaboravili ni ljubitelje sporta pa će se od 12. do 26. prosinca održati malonogometni turnir.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI