Juniori Slavije se vratili nakon 0:2 i na jedanaesterce prošli u 1/8 finala Kupa

Damir Bognar.
(FOTO: Arhiv)

25.11.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 7704

Juniori Nogometnog kluba Slavija iz Pleternice svladali su vršnjake prvoligaša Osijeka u vrlo napetoj utakmici koja je obilovala velikim trudom i zalaganjem obiju momčadi po teškom i raskvašenom terenu. Završila je bez pobjednika rezultatom 2:2 pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca. Domaćini su bili prisebniji i rezultatom 6:4 prošli u osminu finala kupa Hrvatske koje će se sljedeći tjedan odigrati protiv NK Sesvete u Pleternici.

- Gosti su se postavili dominantno u skladu s renomeom i rangom natjecanja te u prvom dijelu su iskoristili jednu neopreznost i nakon kornera i udarca glavom Žigrija, poveli. Nakon prvog gola smo dominirali i kako to već u nogometu biva, dobili i drugi gol. Vratili smo se u utakmicu i izjednačili te pokazali mentalnu čvrstoću i odličnu fizičku spremu - izjavio je trener Pleterničana, Damir Bognar.

Dodaje kako je Osijek najkvalitetnija ekipa u tom uzrastu u regiji, nije svaki dan da se pobijedi prvoligaš.


- Dobar dio mojih momaka već ima dobru minutažu u prvom sastavu Slavije, a ako ovako nastave igrati i raditi, vrlo skoro će i drugi igrači dobiti priliku u redovima seniora - rekao je Bognar.


Strijelci za goste su bili Žigri u 26., te Brlić u 70. minuti susreta. Za Pleterničane su se u listu strijelaca upisali Starčević u 77. i Marčinović u samom finišu susreta, 88. minuti.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI