Za Dan grada: Pošaljite fotografije s pleterničkim motivima i osvojite tisuću kuna

Pleternica
(FOTO: 034portal)

25.11.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 3036

Do 30. studenog otvoren je poziv za sudjelovanje u foto natječaju "Pleternica u mom ObjeKtivU" koji je raspisala Turistička zajednica Grada Pleternice. U povodu Dana grada bit će izabrana najljepša fotografija Grada Pleternice.

Fotografije se do 30. studenog trebaju poslati na mail  [email protected]. Autor najljepše bit će nagrađen s tisuću kuna.  

Fotografije trebaju biti minimalnih dimenzija 2000 pixsela po užoj stranici, mogu biti iz bilo kojeg perioda godine te prikazivati motive snimljene na području grada Pleternice.


Predajom fotografije na natječaj autor ustupa pravo Turističkoj zajednici Grada Pleternice i Gradu Pleternici na daljnje i neograničeno korištenje što potvrđuje prijavnicom koju može preuzeti na službenoj internetskoj stranici Grada. Skeniranu prijavnicu ili na cd-u treba dostaviti uz fotografiju. Svaki autor može predati maksimalno 5 fotografija, a na natječaju mogu sudjelovati svi fotografi bez obzira na mjesto stanovanja.


Uz prvonagrađenu, druga fotografija po najvećem broju "lajkova" ostvarenih na Facebook stranici TZ Grada Pleternice, u periodu od 1.-4.12.2015., bit će nagrađena poklon paketom TZ Grada Pleternice.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI