Dočekali smo urbani izlazak: Otvara se Platinum IN, klub u centru Požege bez narodnjaka!

24.11.2015. | Platinum team
Pregleda: 25916

Dragi prijatelji,

čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na otvorenje najmodernijeg kluba u Požegi i široj okolici. Prošle godine predstavili smo mjesto za vrhunsku zabavu nazvano "PLATINUM bar & discotheque", a 27.11. ove godine predstavit ćemo Vam mjesto kakvo Požega nije imala proteklih 15-ak godina.

★ "PLATINUM IN - caffe & lounge bar" ★ naziv je ljepotana u koji smo uložili veliko iskustvo, znanje i volju posljednjih nekoliko mjeseci. Dobro se dobrim vraća, a mi smo se odlučili na ovaj projekt upravo zahvaljujući Vama, našim posjetiteljima i Vašoj vjernosti koju ste nam pokazali posljednjih 14 mjeseci. Lokacija na kojoj se nalazi ovaj ljepotan je ista kao i PLATINUM, Cehovska 8, Požega. PLATINUM zasigurno postaje vrhunski brand, a mi ćemo Vas podsjetiti kako je dobio ime. PLATINUM dolazi od imena kemijskog elementa Platina koji je plemenita kovina dosta rjeđa i skuplja od zlata te ga nazivaju još i "malo srebro". Upravo takvi se trudimo i mi biti. Jedinstveni, unikatni i vrjedniji od zlata!


★ "PLATINUM IN - caffe & lounge bar" ★ krasit će prekrasni interijer u kojem će prevladavati crno-bijelo-siva kombinacija boja, a tapecirani namještaj i fine tkanine u kombinaciji s bijelim kaljenim staklom stvorit će toplinu i profinjenost kakvu imaju današnji najmoderniji klubovi u svijetu. Naš cilj je stvoriti za Vas moderan i ugodan ambijent za vrhunsku dnevnu kavu i opuštanje te najbolji noćni provod u Požegi. Prvi u Požegi smo ponudili prirodne cijeđene sokove a sada ćemo Vam ponuditi novitete poput vruće čokolade s okusima ili proteinske shake-ove za sve sportaše i one koji vole zdrav život.


Uz ugodan interijer klub će krasiti i zasigurno Vas impresionirati posebno dizajnirani strop osvijetljen najmodernijom led rasvjetom i posebnim svjetlosnim efektima. Izuzetno smo ponosni na vrhunski zvučni sustav kakav do sada također niste imali prilike čuti u Požegi. Tu su naravno i veliki led tv ekrani na kojima ćete moći pratiti sve značajne događaje i naravno čuvenu "ligu prvaka". Veliki problem u našem prvom dijelu PLATINUMA bila je VENTILACIJA I KLIMATIZACIJA. U novom dijelu PLATINUMA postavljen je najmoderniji sustav klimatizacije i ventilacije te se nadamo da ćete uživati i kada je lokal popunjen do zadnjeg mjesta.

► MODERNA GARDEROBA I FAN SHOP ►
Još jedan novitet iz naše malene tvornice vrhunske zabave je moderna garderoba koja je pod vrhunskim video nadzorom kao i cijeli novi dio PLATINUMA. I to nije sve! S početkom rada novog dijela PLATINUMA otvaramo PLATINUM FAN SHOP u kojem ćete moći po vrlo povoljnim cijenama pronaći zanimljive rekvizite poput majica, šalica, kišobrana, kapa, jakni itd.

► BEZ NARODNJAKA ►

Posebna novost cijele ove nove PLATINUM priče je da će se u našem novom ljepotanu svirati sve "OSIM NARODNJAKA". Naše glazbene programe predstavit ćemo Vam uskoro, a 3 resident dj-a zasigurno će zadovoljiti svačiji ukus uz vrhunske DJ goste koji Vas očekuju naredno vrijeme. Naglasak stavljamo na modernu, komercijalnu stranu klupsku glazbu i ponešto domaćih alternativnih hitova te naravno stare neuništive strane i domaće klupske hitove. Sve ono što je kvalitetno, dobro i moderno očekujte u zvučnicima "PLATINUM IN-a". Odvojenim prostorom i zabavom na 2 floora mogu se pohvaliti samo rijetki klubovi, a mi ćemo pokušati zadovoljiti svačiji ukus.

► VRHUNSKA UGOSTITELJSKA PONUDA ►

★ "PLATINUM IN - caffe & lounge bar" ★ predstavit će Vam i ugostiteljsku ponudu ekskluzivnih pića, a vrlo brzo i atraktivne hrane te raznih noviteta iz svijeta ugostiteljstva koji će Vam, sigurni smo izvući osmijeh na lice. Posebne ponude očekuju mlade i studentsku populaciju te naravno sve to uz pristupačne cijene. Naš novi prostor biti će dostupan i za razne poslovne evente i Vaše privatne party-e. ★ "PLATINUM IN - caffe & lounge bar" ★ poslovat će prvenstveno kao dnevni lokal, a isto tako kao noćni lokal u dane kada radi i prvi dio PLATINUMA.

★★ GRAND OPENING - PETAK 27.11.2015. u 21h ★★

Vrata našeg ljepotana otvorit ćemo u PETAK 27.11.2015. u 21 sat. Uz novitete koje smo Vam otkrili u ovom tekstu na večeri otvorenja očekuje Vas:

► Nastup jednog od najbolji Hrvatskih DJ-a i producenata - DJ TOM POLO (ZG)
► Piće dobrodošlice
► Hladna zakuska
► JACK DANIEL`S OFFICIAL PARTY
► Hostese; Nagrade

NAPOMENA:
DJ TOM POLO (Zg) nastupit će i drugi dan otvorenja u subotu 28.11.2015.

Ponovno smo si priuštili ogroman stres i noći i noći nespavanja ali dragi naši PLATINUMOVCI mi smo tu zbog Vas i naša misija je da Vam ponudimo ono što nitko drugi nije, da Vas usrećimo i zabavimo onako kako samo mi znamo. Vrijedno je spomenuti da iza cijele PLATINUM priče stoje samo 3 čovjeka i malena tvrtka za velike projekte MEDIA IN (www.mediain.hr) koja je zaslužna za vizualni identitet ove vrhunske PLATINUM priče.

Nestrpljivo iščekujemo 27.11. i da Vam napokon predstavimo novog ljepotana nazvanog ★ "PLATINUM IN - caffe lounge bar" ★. Svoj stol možete osigurati već sada kao i ulaznicu za doček nove 2016. godine u novom dijelu PLATINUMA.

Skica stolova i separea biti će dostupna na Facebooku u tjednu otvorenja, a rezervacije i sve dodatne informacije možete obaviti na broj: 091 556 1798 (Ivan).

Vidimo se 27.11. u 21 sat - DOBRODOŠLI!

Platinum team


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI