U Pleternici zaplijenjen ilegalni duhan, u Brestovcu marihuana

marihuana
(FOTO: Lidija Galić)

24.11.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 3843

57-godišnjak i 44-godišnjak s pleterničkog područja kazneno su prijavljeni zbog kaznenog djela nedozvoljene trgovine.

Naime, jučer su u Pleternici, Trg Zrinskog i Frankopana, policijski službenici kod 57-godišnjaka pronašli manju količinu sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 57-godišnjak duhan kupio od 44-godišnjaka s područja grada Pleternice. Policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili obiteljsku kuću na području Pleternice u kojoj prebiva 44-godišnjak te su pronašli manju količinu sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija RH, doznajemo iz PU požeško-slavonske.


Policijski su službenici jučer temeljem naloga Prekršajnog suda u Požegi pretražili i obiteljsku kuću na području općine Brestovac u kojoj prebiva 18-godišnjak. Pronašli su manju količinu cannabis marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI