¨Djelatnicima Općine i Centra za poduzetništvo prenijet ćemo naša iskustva¨

Edukacija u Orašju
(FOTO: Poduzetnički centar Pleternica)

23.11.2015. | Vesna Milković
Pregleda: 4323

Pleternički poduzetnički centar pomaže Orašju i to kroz Projekt "Održivi lokalno ekonomski razvoj općine Orašje" kojega financira Europska unija. Djelatnici PC-a održali su u tom bosanskom gradu prvi od pet ciklusa edukacije.

- Riječ je o Programu edukacije na temu poslovnog savjetovanja malih i srednjih poduzeća, a edukacije će trajati do travnja 2016.godine. Namijenjen je novozaposlenim djelatnicima Centra za poduzetništvo Orašje i djelatnicima Općine Orašje s ciljem njihovog osposobljavanja za pružanje stručnih i savjetodavnih usluga malim i srednjim poduzetnicima s tog područja - rekla je članica projektnog tima Jasna Hoffmann. Programom edukacije, dodala je, bit će obuhvaćene teme Poslovni plan, Marketing u malom poduzetništvu, Poslovno komuniciranje, ECDL za poduzetnike i druge a na kraju edukacije polaznici će dobiti certifikate.
Suradnja Pleternice i Orašja počela je prije otprilike pet godina.

- Tada smo zajednički radili na jednom projektu prekogranične suradnje koji, nažalost, za jedan bod nije prošao, ali je nama drago da su nas prepoznali kao grad koji im može pomoći. Kroz ovaj projekt mi ćemo im prenijeti naša iskustva oko uspostave tri važna elementa za poduzetnike: poduzetničke zone, poduzetničkog centra i poduzetničkog inkubatora – kazala je gradonačelnica Antonija Jozić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI