Medalje Požežanima: Ovo je bio vrlo dobar i zapažen nastup. Ukupno devet medalja, odličan rezultat!

Karate-do Požega
(FOTO: Karate-do Požega)

23.11.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 2122

Mlađe kategorije Karate-do kluba vratili su se iz Brčkog sa 6. Otvorenog prvenstva Brčko distrikta u karateu okićeni s devet medalja. Tri su zlatnog, dvije srebrnog i četiri brončanog sjaja. Trener požeških mališana Zdenko Oroz poveo je pet natjecatelja.



- Natjecali smo se u katama i kamitama, odnosno borbama. Ivana Vinković je prvi put, od kad trenira, bila na natjecanju i osvojila  je broncu u katama, dok je njezinom bratu Ivanu ovo bilo treće natjecanje, a on je osvojio zlato, također u katama - ponosan je na svoje najmlađe trener Oroz.





Ostalih troje, Valentina Kristić te Lovro i Damijan Blažević su se natjecali i u katama i borbama. Damijan je uzeo zlato u borbi i broncu u katama, dok je njegov stariji brat Lovro zauzeo treće mjesto u obje discipline. Kristić je bila odlična u borbi što je rezultiralo zlatom dok se malo lošijom pokazala u katama. Za svoj je nastup je zaslužila drugo mjesto i srebrnu medalju.



- Ovo je bio vrlo dobar i zapažen nastup, ja sam zadovoljan. Sve skupa devet medalja, odličan rezultat! Sljedeće natjecanje nam je trebalo biti u Mađarskoj na Božićnom turniru, no zbog situacije na granicama, nećemo ići. Sljedeći vikend bi trebali opet za Bosnu i Hercegovinu, ali točno u koji grad, još ne znam - rekao je Oroz.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI