Neferović vijećnici Zovko: Meni bi bilo ljepše da ste danas obukli neku drugu majicu

Marica Zovko, gradska vijećnica (SDP)
(FOTO: Lidija Galić)

17.11.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 15733

Aktualni sat Gradskog vijeća Požege poslužio je nekim vijećnicima za "utvrđivanje gradiva". Većina se pitanja, naime, odnosila na teme koje su lokalni mediji već odavno objavili.

Dražen Muljević nije "utvrđivao gradivo", već je pitao gradonačelnika kakvu je to nagradu Grad dobio i za koji projekt budući da je čuo da se nešto o tome priča, ali ne zna točno što.




- Kandidirali smo projekt sanacije i rekonstrukcije igrališta sportsko-školske namjene na Rekreacijskom centru. Zahvalnicu je dobila pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarenje Jasminka Vodinelić, kao voditeljica projekta za profesionalan pristup i ostvarene rezultate u vođenju projekata u 2014. godini. Uređenjem tog prostora podignuta je razina kvalitete života u gradu, a riječ je o strukovnoj nagradi za projekt godine PMI Udruge Hrvatska- pojasnio je gradonačelnik Vedran Neferović.


- Zašto su novac za školske knjige roditelji djece iz socijalno ugroženih obitelji dobili tek 26. listopada što je bilo vrlo blizu datuma izbora, a ne u kolovozu ili rujnu kad im je taj novac najviše trebao?- pitala je SDP-ova vijećnica Marica Zovko.

- Meni bi bilo ljepše da ste danas obukli neku drugu majicu - odgovorio joj je gradonačelnik Vedran Neferović naglašavajući da su novac za udžbenike roditelji dobili ove godine po prvi put.



- Nisam zadovoljna odgovorom, hoćete li mi dostaviti pisani odgovor do iduće sjednice?- ustrajala je Zovko.

- Neću - bio je kratak Neferović.

- Mislim da je ipak potreban primjereniji odgovor na ovo pitanje - rekao je na kraju predsjednik Gradskog vijeća Nino Smolčić te obećao vijećnici Zovko da će odgovor na svoje pitanje ipak dobiti u pisanom obliku.



Pisani će odgovor na svoj upit dobiti i SDP-ova vijećnica Marija Užar. Ona je naime pitala može li se riješiti problem prijevoza školske djece iz Bankovaca.

- Autobus učenike ostavlja na glavnoj cesti te se u selo spuštaju cestom gdje nema javne rasvjete. Može li se dogovoriti da ih autobus vozi skroz u selo ili postaviti javna rasvjeta na toj dionici - pitala je Užar.



Možda zadovoljan njezinim jučerašnjim dress codom, gradonačelnik je vijećnici Užar na ovo pitanje obećao pisani odgovor.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI