¨Koliko god su nam teški uvjeti vožnje, nije nam teško kao onima kojima je posvećujemo¨

Đani Radovanović i Ivan Tolić
(FOTO: Tomislav Milanović)

16.11.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 5198

Dva kilometra dugačka kolona motociklista iz svih djelova Hrvatske prošla je danas kroz Požegu. U organizaciji MK Korčula krenuli su iz Smokvice na Korčuli te došli u Požegu gdje su ih dočekali članovi požeškog MK "Independent". Položili su vijenac na Trgu 123. Brigade, a sutra zajedno s požeškim motociklistima kreću u Vukovar kako bi sudjelovali u "Koloni sjećanja". Motociklisti iz Korčule prevalili su put od 1.900 kilometara te će se večeras družiti u prostorima NK Dinamo u Vidovcima.






- Sve je proteklo u najboljem redu. Na putu imamo dosta zahtjevnih zavoja. Današnji dan je ispunjen i sa sutrašnjim danom dolazimo u Vukovar da bismo sudjelovali u "Koloni sjećanja" svi zajedno. Cilj je da se ne zaboravi i da budemo zajedno u ratu i zajedno u miru. Koliko god su nam teški uvjeti vožnje nije nam teško kao onima kojima posvećujemo ovu vožnju. Slavonija je dala uvijek najviše bikera tako da očekujemo da će u ovoj koloni u Vukovar ući preko 500 motora – rekao je predsjednik MK Korkyra riders, i "širitelj ljubavi" kako se naziva, Đani Radovanović.






- Dobrim ljudima biti ćemo uvijek dobri domaćini. Kada oni mogu doći s Korčule do nas bilo bi jako bezobrazno od nas da ih ne dočekamo kao ljude. Mi odajemo počast ljudima kojih više nema. Bikeri su u ogromnoj većini dobri ljudi i hrvatski branitelji koji su dali krv za svoju državu. Možda netko ima predrasude, ali "sitne duše se ne broje" - rekao je predsjednik MK Independent Ivan Tolić.





Dvadesetak članova MK Independent i stotinjak drugih požeških motociklista sutra će se pridružiti Koloni sjećanja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI