Uvjerljiva pobjeda RK Požega II: ¨Jurini dečki¨ nadigrali Mladost iz Donjeg Miholjca

RK Požega II
(FOTO: Tomislav Milanović)

14.11.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 3899

Odigrana je utakmica šestog kola 3. Hrvatske rukometne lige-istok između RK Požega II i Mladosti iz Donjeg Miholjca. "Jurini dečki" su u dvorani "Tomislav Pirc" dominirali cijeli susret i ostvarili drugu pobjedu ove sezone rezultatom 32-23. U prvom poluvremenu Požega je igrala čvrstu obranu i bila efikasna iz kontra napada što je rezultiralo s prednošću 15:10.






U početku drugog poluvremena gosti iz Donjeg Miholjca igrali su nešto čvršću i grublju obranu što je dovelo do brojnih sedmeraca koje su "Jurini dečki" realizirali sa stopostotnom preciznošću. Druga polovica drugog djela donijela je potpunu dominaciju Požege u obrani i solidnoj realizaciji što je dovelo do uvjerljive konačne pobjede.






- Odigrali smo jednu jako dobru utakmicu. Obrana je bila odlična, u napadu je bilo malo problema, ali i dalje igramo bez pet ključnih igrača. Tu su priliku iskoristili igrači rezervnog sastava koji će pomalo stasati i u prvi sastav. Imamo 15-tak pravih igrača koji će sljedeće godine ako budu kvalitetno trenirali biti spremni za drugu ligu – rekao je trener RK Požega II, Hrvoje Jurković – Jura.





Najbolji strijelci Požege II bili su Dorijan Petrović s deset postignutih pogodaka i Marko Gelenčir s devet. Vrlo zapažen nastup imao je i vratar Ivan Franjić s dosta odličnih obrana. Sljedeće kolo Požega II gostuje kod Slavije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI