Tomislav Panenić: ¨Franjo Lucić bi trebao povući ručnu kočnicu i prvo se ispričati biračima¨ (VIDEO)

Tomislav Panenić
(FOTO: Vjeran Blašković)

12.11.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 8176

- Sada se nalazimo u trenutku gdje su velika očekivanja, ne samo od MOST-a koji je jedna prekretnica koja treba odrediti budućnost Hrvatske, već i od dvije stranke koje su u svojim rezultatima ostale ujednačene, ali koje čine bitan dio izbornoga tijela. Njegova izjava je u prvu ruku neprimjerena prema biračima i glasačima iz Požeško-slavonske županije - rekao je Tomislav Panenić, izabrani saborski zastupnik s kandidacijske liste MOST-a u V. izbornoj jedinici.

Jutros smo pisali kako MOST traži ostavku člana predsjedništva HDZ-a Franje Lucića koji je na tiskovnoj konferenciji nakon izbora rekao - "Građani Požeško-slavonske županije, pa gdje vam je bila pamet?" - komentirajući po njemu rasipanje glasova. Panenić je danas iza 14 sati na požeškom glavnom trgu održao konferenciju za medije na kojoj je govorio o spomenutoj izjavi.

- Kako će netko glasati za promjene ako nas on vraća na staro doba kada netko u lokalu može prijetiti svojim građanima. Koje sankcije može snositi? Mislim da je minimum da se ispriča biračima. Ako ne budu reagirali u HDZ-u smatram da je to znak da se to podupire - rekao je Panenić te poručio da će im on dati svoj saborski mandat ako će biti napravljeni svi oni projekt za županiju koje je spominjao Franjo Lucić.


Panenić je govorio i o budućoj suradnji s HDZ-om kroz projekte o kojima će kao saborski zastupnici morati razgovarati, ali da mu je teško sjesti s nekim tko vrijeđa i omalovažava građane.
- Lucić bi trebao povući ručnu kočnicu i vratiti to na stanje da možemo surađivati i dalje - izjavio je Panenić koji je komentirao i izbacivanje Drage Prgometa iz MOST-a te druge aktualne poteze oko formiranje većine za sastav Vlade.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI