Jakšić potopio Požegu sa šest razlike: ¨Utakmica je bila fer i korektna, rezultat je realan¨

NK Jakšić - NK Požega
(FOTO: Bojan Miščević)

07.11.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 4522

U prvoj utakmici posljednjeg jesenskog kola 1. Županijske nogometne lige, nogometaši NK Jakšić potopili su NK Požegu visokim rezultatom 7:1. Pisali smo o teškoj situaciji i položaju Požege koja ovim porazom ostaje uvjerljivo posljednja sa šest skupljenih bodova.

- Pobjeda naših nogometaša je tolika kolika je bila razlika u kvaliteti na terenu. Požega je došla sa stvarno nemoćnom ekipom koja se držala kako tako do trećeg gola kada je nastupio raspad. Utakmica je bila fer i korektna, rezultat je realan - izjavio je nakon utakmice trener Jakšićana Dino Gurdon.

Trener Jakšićana je dodao kako smatra da Požega ne zaslužuje ovakav trenutni plasman.
- Ipak je to klub s dugom tradicijom i ne zaslužuje biti u ovakvoj poziciji. Više je razloga, nije isto igrati u Požegi ili nekom drugom klubu, zbog kvalitete lige itd. Nama je krivo što je situacija takva i nešto se mora poduzeti kako Požega ne bi ispala u niži, posljednji rang natjecanja - rekao je Gurdon.


Golove za Jakšić su zabili Kovačević, Dorić i Marjanović po dva komada te Filipović jedan.


- Jakšić će u pauzi ostati isti, očekujemo povratak našeg najboljeg strijelca Paroubeka koji se oporavlja od loma noge - zaključio je trener Jakšićana, Gurdon.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI