Vjećnik Miro Rašić poziva: ¨Tražimo klizalište zajedno, meni kukaju da nema novca¨

Miro Rašić, gradski vijećnik
(FOTO: Lidija Galić)

04.11.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 3685

Nezavisni gradski vijećnik Miro Rašić potaknuo je pitanje ovogodišnjeg postavljanja klizališta u Požegi i to tako što je Gradu Požegi ponudio tri rješenja. Rašić kaže kako je se već tri godine ništa ne poduzima za klizalište u gradu i kako se to konačno treba riješiti.

"Svjesni smo da će svake godine mnogi naši sugrađani vapiti za klizanjem u zimskom razdoblju pogotovo najmlađi. Ako je grad Požega "Prijatelj djece" (oznaka na ulazu u Grad) pitamo se: čime to i dokazuje? Prenapuhuju se cijene klizališta jer očito nema volje da se nešto konkretno poduzme. Jedino konkretno što bi se moglo događati u zimskom razdoblju našega grada je klizalište i tu ljudi s djecom nađu svoje zadovoljštinu pa i rekreaciju na svježem zraku. Zar će današnja gradska vlast dopustiti da donesemo zaključak kako je bivša vlast bila učinkovitija?", piše u priopćenju kojega nam je poslao vijećnik Rašić.

Dodaje kako u Hrvatskoj klizalište ima 30-ak gradova i pita: "Zar smo mi u Požegi najnesposobniji osigurati klizalište svojim sugrađanima?"


Kako bi osigurao prijedloge Rašić je kontaktirao direktno tvrtku koja se bavi proizvodnjom klizališta te je u e-mailu dobio odgovor kako bi Grad Požegu, ako se odluči na klizalište, to moglo izaći i tri puta jeftinije od trenutnih tržišnih cijena. Mail s ponudom pročitajte klikom na donju fotografiju.




"Prije nepuna tri mjeseca gradonačelniku sam dostavio prijedlog za rješenje problema klizališta i dokumente koje sam skenirao, a vezano za komunikaciju s tvrtkom koja proizvodi klizališta i prodaje ih po Europi. Jasno se vidi da je klizalište daleko jeftinije nego se to prezentira javnosti.

Lobirajmo svi zajedno da Grad poduzme nešto da nam djeca ne ostanu i ove godine bez jedine zanimacije u organizaciji grada tijekom zimskog razdoblja. Na ovakav prijedlog nisam dobio nikakav službeni odgovor osim usmenog "kukanja" da se nema novca pa se postavlja i pitanje gdje su novci?", napisao je Rašić u priopćenju.

Pogledajte njegov prijedlog gradonačelniku Neferoviću.


(Klik za uvećani pregled).


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI