Dođite na turistički forum: ¨Želimo pokazati da Slavonija itekako ima sjajne proizvode¨

Silvija Podoljak, direktorica TZ Grada Požege
(FOTO: Lidija Galić)

02.11.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 6748

Požega je u subotu domaćin prvog Destinacijskog turističkog foruma na kojem će se prezentirati projekt Hrvatske turističke zajednice "Hrvatska 365", te pred i posezona, destinacija "Aurea Pannonia".

- Na forumu će se prezentirati turistički proizvodi i destinacijske menadžment kompanije – turističke agencije koje će na svojim primjerima pokazati kako uspješno već godinama rade. Osim prezentacija složenih turističkih proizvoda koje će na svojim primjerima prikazati gosti ovog Foruma, imat ćete priliku čuti kako stvoriti brand od svog proizvoda ili usluge te na koji način ih prodati te kroz panel razgovor saznati što je potrebno jednom proizvodu da se uspješno prezentira na tržištu, na kakvim projektima raditi, kako stvoriti atraktivan turistički proizvod i kako ga plasirati na tržište i prodati te ponuditi ga turističkim agencijama - najavila je Silvija Podoljak, direktorica TZ Grada Požege.

Pozvala je ujedno sve koji se bave turističkom djelatnošću od poljoprivrednih gospodarstava, restorana, prenoćišta, privatnih iznajmljivača, hotela, kušaonica, vinarija, obrtnika, poduzetnika, turističkih agencija, trgovina, ugostitelja, medija, škola te svih onih subjekata čija je djelatnost vezana uz turizam, da dođu i saznaju nešto novo na Forumu koji će s početkom u devet sati biti održan u Hrvatskoj gospodarskoj komori.


- Želimo našim turističkim subjektima približiti načine predstavljanja, prezentacije i prodaje njihovih proizvoda i usluga, te pokazati da Slavonija itekako ima primjere dobre prakse i sjajne proizvode koje mogu privući modernog i zahtjevnog gosta, te dati poticaj i motivaciju svima onima koji će doći na Forum - dodala je Podoljak.




Istog će se dana u pješačkoj zoni, s početkom u 11 sati održati manifestacija  Okusi jeseni gdje će posjetitelji moći kušati vruće pečene kestene, slastice, proizvode od meda, vina te druge proizvode domaćih proizvođača.

Budući da se dan ranije održava županijsko ocjenjivanje meda bit će to prigoda za proglašenje najboljih.

Ceremoniju krštenja vina vodit će vinski kardinal Vlado Bauer uz tamburaški sastav Bisernica.

Silvija Podoljak pozvala je i sve zainteresirane na besplatno  razgledavanje Požege pod vodstvom turističkog vodiča. Polazak je u 11 sati ispred Gradskog muzeja Požega.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI