Pogledajte ove pile: Krenuo rally oldtimera (video)

20.08.2011. | Martina Smrzlić
Pregleda: 6536

Prvi oldtimer rally  s izložbom u Požegi ispao je pun pogodak. Na Trgu Svetog Trojstva mogli su se vidjeti izuzetni primjerci automobila, motora i bicikala, a između ostalog i starih traktora koji su plijenili pozornost publike.

- S obzirom da je prvi put, mislim da smo to napravili dobro. Angažirali smo i turističke vodiče za naše goste, Vjeko Leikauff nam pušta glazbu, a GK Požega nas zabavlja pjesmom i plesom. Idemo sada prema Jakšiću, u Vetovo na ručak, zatim u obilazak kutjevačkih podruma, a u Kaptolu i Velikoj su nam čak pripremili i pozornicu. Zadovoljni smo. Svečani program u Vatrogasnom domu nam vodi Boris Benčić i mislim da će svi biti jako zadovoljni -  rekao je organizator Željko Petrnac, predsjednik oldtimer cluba "Trophy".

Toni Akmačić iz Nove Gradiške koji je godinama živio u Australiji došao je sa Pontiacom iz 1953. godine koji nikad nije imao ni potrebe biti restauriran koliko se na njega pazilo. Intrigantni automobil rađen je u Kanadi i preko SAD-a završio u Melbourneu prije 18 godina kada ga je vlasnik i kupio.


- Vratio sam se .Prošao sam cijeli svijet, ali kod kuće je najbolje. Žene su u Požegi prekrasne, naravno da mi se sviđa ovdje - rekao je.


Tomlinović Zlatko kaže da ima veliku strast prema motorima, ali da je svejedno restaurirao i 4 bube, 2 kabrioleta i pokojeg "fićeka".

- Volim se natjecati i idem zaista svuda. Bio sam u Slavonskom Brodu prije mjesec dana i osvojio 3. mjesto, u Zagrebu sam također bio nedavno. Jako je lijepo kad se ovako skupimo. Dečki iz Požege su super i naši su dragi prijatelji -  kaže Tomlinović.

U sklopu svečanog programa, gradonačelnik Zdravko Ronko i predsjednik oldtimer cluba "Trophy" Željko Petrnac su pozdravili prisutne prigodnim riječima i poželjeli gostima ugodan boravak u našem gradu.



FOTO Pogledajte fotogaleriju



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI