Čitajte 034portal i osvojite iPhone6S, iPad i Apple sat

034portal
(FOTO: 034portal)

31.10.2015. | 034portal
Pregleda: 9206

034portal je vodeći portal u Požeško-slavonskoj županiji te jedan od najčitanijih portala lokalnog karaktera u Hrvatskoj.

Svakodnevno broj naših čitatelja raste, posebice onih izvan Hrvatske. Svoje čitatelje imamo u Americi, Australiji, Francuskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj, Španjolskoj, Belgiji, Brazilu, Italiji, Kanadi, Češkoj, Finskoj, Mađarskoj, Izraelu, Švicarskoj, otoku Manu, Turskoj i Engleskoj. Nakon dodatnog ekipiranja koje je u tijeku, sadržaj vašeg omiljenog portala bit će još bogatiji. Dnevno u prosjeku imamo između 19000 i 25000 posjeta. U posljednjih mjesec dana stranica portala otvorena je 6,5 milijuna puta.

Na poboljšanju sadržaja radit ćemo i dalje, a to i želimo napraviti povećanjem broja novinara u redakciji. Tako ćemo, primjerice, od 1. studenog uz neke članke objavljivati i kratke video zapise kako bismo vam dočarali atmosferu s događaja o kojem pišemo, ali i kadrove našeg lijepog grada i županije.


Kako bismo vam bili dostupni u svakom trenutku i u svim dijelovima svijeta za 15-ak ćete nas dana moći pratiti putem nove mobilne aplikacije za iOS i Android uređaje.


Vi ste nam, dragi čitatelji, uvijek na prvom mjestu. Zbog toga ćemo uskoro, ususret božićnim blagdanima, krenuti s velikom nagradnom igrom. Najvjernije čitatelje nagradit ćemo iPhone mobitelima, iPad-ima i Apple ručnim satovima.

Više o nagradnoj igri čitajte uskoro na 034portalu.








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI