Jugović izgubio pripremni meč: ¨Štedimo se za Europsko prvenstvo¨

Mihael Jugović
(FOTO: BK Graciano)

28.10.2015. | V.B.
Pregleda: 3676

Mihael Jugović u subotu je sa Slavonija timom nastupio u Subotici u prijateljskom meču s domaćim klubom. Poražen je  na bodove od njemačkog boksača turskog podrijetla Babayana 2:0.
- Borba je bila ravnopravna, ali nismo htjeli forsirati zbog najavljenog izbornog sparinga za odlazak na Europsko prvenstvo. Sparing bi se trebao boksati ove subote u Požegi u sklopu kola Prve hrvatske boksačke lige - rekao je Željko Krpan iz boksačkog kluba Graciano.

- Matej Markota prihvatio je poziv na Dolomite kup u Austriju. Nedovoljno iskustvo i prevelika želja koštale su ga pobjede. Dobar početak dodatno ga je ohrabrio, ali je zaboravio na opreznost što je rezultiralo brojanjem pred kraj prve runde. Nismo željeli više riskirati i predali smo borbu.Pobijedio ga je domaći boksač bosanskih korijena Avdić - ispričao je Krpan.

Nakon kola boksačke lige u Požegi, Jugovića najvjerojatnije čeka nastup u Rumunjskoj s reprezentacijom i sve izglednije Europsko prvenstvo u Poljskoj.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI