Rasvjeta u Bankovcima: ¨Možda nije bilo sluha kod vladajućih, ali mi zahtijevamo da se to riješi¨

Tamara Puač i Marija Užar
(FOTO: Lidija Galić)

28.10.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 7075

Oporbene vijećnice Grada Požege Tamara Puač i Marija Užar s današnje su konferencije za novinare poručile svojim sugrađanima da će kao gradske vijećnice i dalje raditi na rješavanju infrastreukturnih i drugih problema svih građana.

- Politika je građanima postala mrska i kad se o njoj govori, diže im se kosa na glavi. Međutim, politika je rad za opće dobro i male stvari danas, mijenjaju svijet sutra. Uzmimo samo mrežu na Rekreacijskom centru iza gola na nogometnom igralištu. Mjesecima smo pričali o tome i na kraju je evidentno da ta mreža nije nečiji hir, već je nužna - rekla je Tamara Puač te dodala da je cilj gradskih vijećnica u kontaktu s građanima detektirati probleme i pronaći rješenje za njih.

Marija Užar danas je navela primjer MO Bankvoci gdje postoje brojni problemi, a unatoč činjenici da je gradska vlast već nekoliko puta upozorena na njih, ništa se nije promijenilo ni poduzelo.


- Vjerujem da će se u proračunu za 2016. godinu naći konačno javna rasvjeta na ulazu u Bankovce. U 18 sati po ovom ružnom vremenu javni prijevoz ostavlja djecu na glavnoj cesti, djeca imaju ružnu dionicu za pješačiti po mraku do prvih kuća u selu. Ovo zahtjeva hitnu reakciju i djelovanje - rekla je Marija Užar te navela još neke od problema s kojma se mještani Bankovaca susreću, a to su oštećeni most, nepostojanje ograde na mostu, nenasipanje bankina.


- Ono što se moglo već odraditi, a nije unatoč nekoliko intervencija, jest odvodni kanal u Novim Bankovcima koji se puni vodom koja nema gdje otići. kako voda uvijek nađe put, našla je i sada i vraća se u bunare mještana Bankovaca. Dotrajala žica na tamošnjem dječjem igralištu mogla je biti odavno zamijenjena, ali nije. Dvije nove zastave, nacionalno obilježje, mještani Bankovaca zbog dotrajalosti sadašnjih već su ih odavno tražili od Grada, no nisu ih dobili. Možda nije bilo volje kod vladajućih, možda gradska vlast nije znala kako, možda nije bilo sluha za rješavanje ovih problema, ali mi tražimo da se to riješi - poručila je Marija Užar.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI