Zamračeni milijuni, a nema oštećenih: Nastavak u rujnu

Vlado Zec ispred Općinskog suda u Požegi
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

19.08.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 9244

Suđenje Vladi Zecu, Đurđici Kristić, bivšoj upravi tvrtke Kamen Ingrad i bivšoj upravi tvrtke Cesta zbog zlouporabe mjenica Grada Požege danas je nastavljeno na Općinskom sudu u Požegi. Sudska vještakinja Marta Tomljanović iz Zagreba trebala je doći, no zbog službene spriječenosti nije mogla. Ona je poslala vještački nalaz, a predstavnik obrane zatražio je da se na sljedeće ročište ona svakako pozove radi usmenog ispitivanja.

Utvrđeno je, naime, da je tvrtka Kamen Ingrad zlorabila mjenice Grada, i to u vrijednosti oko 6 milijuna kuna. Međutim, Grad Požega nije zatražio nikakvu odštetu. S obzirom da je evidentno kako je šteta počinjena, a nema oštećene strane, zatraženo je dodatno vještačenje.

Sutkinja Mirjana Madunić objasnila je da je vještakinja Tomljanović ovih dana zauzeta istragom oko Fimi medije, te ne može doći prije konca rujna. Sljedeće ročište je zakazano za 26. i 27. rujna.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI