Sloga nastavlja nizati pobjede: ¨Bolji smo od Papuka koliko je njihov stadion bolji od našeg¨

Bernard Raguž, trener Sloge
(FOTO: NK Sloga/Facebook)

18.10.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 10995

U općinskom derbiju 8. kola 1. ŽNL u Velikoj, slavili su susjedi iz Trenkova. Nakon još jedne pobjede, trenkovačka Sloga je učvrstila svoju poziciju na vrhu ljestvice. Utakmica je završila rezultatom 1:2, a treneri dviju momčadi kao da su gledali dvije različite utakmice.

- Odlično smo se držali cijelu utakmicu izuzevši tih pet minuta kad smo pali i primili dva gola. Nismo iskoristili dvije-tri stopostotne prilike. Prvi gol smo primili iz prekida, a za drugi je upitno je li bio iz zaleđa. Kasnije smo smanjili na 1:2, ali nije se više ništa moglo učiniti - komentirao je Draženko Kljajić, trener Papuka iz Velike.

- Čestitam mojim igračima, po prvi put smo pobijedili u Velikoj i to s igračem manje. Bolji smo od njih koliko je njihov stadion bolji od našeg. Vodili smo 2:0, a primili smo gol par minuta prije kraja iz slobodnog udarca. Idemo dalje, po naslov prvaka - rekao je Bernard Raguž, trener Sloge iz Trenkova.


Zanimljivo i žestoko bilo je i u Mihaljevcima gdje je domaća Croatia pobijedila Jakšićane rezultatom 2:1. Golove za Croatiju postigli su Dražen Radić i Krunoslav Kahanek s 11 metara.


- Dobar dio utakmice igrali smo s igračem manje zbog isključenja Vasića, zato čestitam svojim igračima što su izdržali i zasluženo pobijedili - komentirao je Željko Mitrović, trener Croatije. Na ovoj se utakmici dogodila i jedna nesreća kada je igrač Jakšića prilikom pada teško udario glavom u drugog igrača te je doživio potres mozga. Prevezen je vozilom Hitne pomoći u požešku bolnicu.

Nakon početnih problema, Vidovčani su se ovaj mjesec vratili svojoj igri s kojom su osvojili naslov prvaka prošle sezone. Danas je Dinamo slavio u Buku pobjedu rezultatom 1:2. Za goste iz Vidovaca golove su postigli Fabio Novak i Dominik Pernar, a jedini gol za domaćine Petar Marčinović.

- Bila je to lijepa i gledljiva utakmica, a gosti su bili bolji taman za taj jedan gol. Ja im čestitam na zasluženoj pobjedi - rekao je Danijel Hel, predsjednik BSK Buka.

- Teren je bio jako težak i čestitam svojim dečkima na ovoj značajnoj pobjedi. Nakon problema na početku prvenstva, vratili smo se pobjedničkom ritmu i idemo utakmicu po utakmicu - rekao je Krešo Poleti, trener Dinama iz Vidovaca.

Kutjevo je ove sezone osobito opasno, a to se pokazalo i danas u Pavlovcima gdje su Kutjevčani svladali domaću Mladost rezultatom 1:3. Dva gola postigao je Andrej Egner, a jedan Ante Budimir.

- Igralo se na jako teškom, blatnjavom terenu i napadi su se izmjenjivali s obje strane. Kutjevo se bolje snašlo i ja im čestitam. Nama preostaje da još radimo i da pokušamo osvojiti pokoji bod do kraja ovog dijela prvenstva - rekao je Krešo Miškulin, trener Mladosti.

- Utakmica je bila dosta živa, mislim da smo zasluženo pobijedili jer imali smo kontrolu i više prilika - rekao je Stipo Martinović, trener Kutjeva.

U jučerašnjem derbiju začelja u Požegi, domaća ekipa Požege je poražena od Kaptola rezultatom 1:2. Sinoć su u Kuzmici igrači Tim osvježenja bili bolji od Slavena iz Gradca pobijedivši s 3:1.

Tablica 1. ŽNL

1. SLOGA (Trenkovo)...........20 (11:3)
2. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica)...16 (17:11)
3. CROATIA (Mihaljevci).......15 (13:12)
4. KUTJEVO....................13 (11:7)
5. DINAMO (Vidovci)...........11 (10:9)
6. SLAVEN (Gradac)............11 (10:10)
7. BSK BUK....................11 (9:9)
8. JAKŠIĆ......................9 (10:14)
9. MLADOST (Pavlovci)..........8 (13:15)
10. KAPTOL.....................8 (10:12)
11. PAPUK (Velika).............6 (9:14)
12. POŽEGA.....................5 (6:14)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI