Balog neće dati ostavku; Neferović: ¨Očekujem da odrade i tiskovnu nakon što moja supruga rodi¨

Vedran Neferović, gradonačelnik Požege
(FOTO: Lidija Galić)

13.10.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 14165

"Moj mandat u Gradskom vijeću stečen je pošteno, mojim imenom i prezimenom na temelju glasova onih Požežana koji su dali glas Nezavisnoj listi i Tamara Puač najmanje je pozvana da traži vraćanje mandata iz moralnih razloga", odgovara na prozivke s današnje konferencije za novinare gradski vijećnik Kazimir Balog.

Tamari Puač poručuje da na njezino traženje i ne pomišlja na ostavku te da se pozabavi ozbiljnijim stvarima kako ne bi bila zapamćena po zalaganjima da se oblati novi "Rekreacioni centar", da se ruše parkirališta ili da se narušavaju dosegnuti visoki standardi financiranja sporta u Gradu Požegi.




Gradonačelnik Vedran Neferović, pak, tvrdi da na Međunarodni judo turnir nije došao jer nije ni pozvan.


- Postojala je opasnost, ukoliko se pojavim na turniru, da me gospodin Milobara pita za zapošljavanje svoje kćeri jer bilo smo nedavno svjedoci da on to inače radi na turnirima, pa čak i s ministrom Orsatom Miljenićem jer on već zna gdje mu kćer treba raditi i to je način rada SDP-a da se kadrovske križaljke rješavaju na judo turniru – kaže Neferović te ističe da je Grad dvoranu "Tomislav Pirc" ustupio za turnir bez naknade. Ujedno je čestitao djeci koja se bave judom na postignutim rezultatima na turniru u Požegi.

- Moja supruga, kao ravnateljica Gradskog kazališta u Požegi, nalazi se na bolovanju i prema Zakonu za vrijeme dok se nalazi na bolovanju opunomoćila je gospodina Kazimira Baloga, djelatnika Gradskoga kazališta, da zastupa kazalište u pravnom prometu u granicama svojih ovlasti što je u skladu sa zakonskim odredbama Zakona o ustanovama kao i Statuta Gradskog kazališta. Kako gospodin Balog nije izabran za zamjenika ravnatelja Ustanove jer bi se u tom slučaju radilo o zakonski nespojivoj dužnosti, ove laži koje je plasirala pokazuju da izuzetno vodi brigu o mojoj obitelji i o meni, ali to mi nije potrebno – kaže Neferović.

Za Maricu Šutalo Maksimović kaže da iznosi laži te tvrdi da je poznata po čestim rotacijama radnih mjesta u posljednje vrijeme.

- Očekujem da ove dvije dame odrade i tiskovnu konferenciju nakon što moja supruga rodi jer vjerojatno im se neće sviđati datum rođenja ili ime djeteta pa će nam dati poučak kako bi to trebalo izgledati. Sramotno je i nisko za ljude koji bi o moralu najmanje trebali pričati – zaključuje Neferović.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI