Presudilo iskustvo: Košarkaši Požege poraženi u Oriovcu

KK Požega
(FOTO: KK Požega)

12.10.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 1811

Započela je nova sezona za požeške košarkaše. KK Požega je u prvom kolu A-2 lige Istok gostovala u Oriovcu kod domaćina KK Rekord tim. Požega je izgubila rezultatom 95:69, ali prema riječima predsjednika požeškog kluba Nine Abramovića, krajnji rezultat ne pokazuje realno stanje na terenu.

- Naši su igrači borbenošću i požrtvovanom igrom uspijevali sve do 7 minuta prije kraja održavati aktivan rezultat, a u tom je trenutku bilo 61:66. U sljedećih 5 minuta zbog raznih pogrešaka, neiskustva i nedostatka koncentracije dolazi do serije domaćina od 23:2 i utakmica završava nerealnim rezultatom 95:69. Napominjem da su najbolji pojedinci kod domaćih bili naši prošlogodišnji igrači Čelebija (23) i Rimac (33) koji su odigrali na našu žalost jako dobru utakmicu i najviše sudjelovali u našem porazu. Ostaje žal što utakmica nije ostala do kraja neizvjesna kakav je bio veći dio, ali iz ovoga poraza se da mnogo naučiti pa se nadamo boljem rezultatu već u sljedećem kolu kada nam dolaze Vinkovci. Najbolji pojedinci kod naše ekipe su bili Sevkušić s 15 poena i 11 skokova, mladi Abramović (1998 god.) s 18 poena i 5 skokova te, naravno, uz veliki doprinos Hercega u poenima (9), asistencijama (5) i razigravanju ekipe - rekao je Nino Abramović dodavši kako je u ovoj sezoni ekipa Požege znatno pomlađena, a svi su igrači Požežani osim Krešimira Hercega koji je došao iz Slavonskog Broda kako bi povezao mladu i neiskusnu ekipu u cjelinu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI