¨Siguran sam da su vaši roditelji ponosni. Nemojte ni pomišljati da napustite Hrvatsku¨

Mažoretkinje kod župana
(FOTO: Mario Nakić)

12.10.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 4333

Požeške i pleterničke mažoretkinje vratile su se s Europskog prvenstva iz Italije okićene medaljama i peharima. To je još jedan u nizu velikih uspjeha mažoret plesa za našu županiju, a njihov trud i zalaganje prepoznao je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević koji ih je danas primio u Županijskoj vijećnici.

- Čestitam vam na izvanrednim rezultatima, pogotovo zato što ste stali ispod hrvatske zastave i grba, borili ste se za sebe, za svoj grad i općinu, za svoju županiju i domovinu. Uspjehe treba nizati, siguran sam da su vaši roditelji ponosni. Nemojte ni pomišljati da napustite Hrvatsku - rekao je župan Tomašević dodavši kako će Županija podržati inicijativu da se kod nas održi Europsko prvenstvo 2018. godine.




Marina Mihelčić, predsjednica Požeških mažoretkinja posebno je pohvalila Adrijanu Jurić koja je osvojila prvo mjesto u solo kategoriji te Ivana Marinovića koji je skupa s Adrijanom bio treći u paru. Studentice Dijana Pavliček i Brigita Rajčan su unatoč obavezama na fakultetu sudjelovale u ovom natjecanju i pomogle svojim kolegicama. Pleterničke mažoretkinje također se mogu pohvaliti velikim uspjehom osvojivši drugo mjesto u B kategoriji s rekvizitima.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI