Mihelčić žalosna što nisu dobili dvoranu za treninge; Ribičić je opovrgava

Požeške mažoretkinje
(FOTO: Požeške mažoretkinje)

06.10.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 4358

Požeške mažoretkinje i Twirling klub Požega na Europskom prvenstvu u Lignanu u Italiji ponovno su bili vrlo uspješni.

- Išli smo s 14 natjecatelja u tri kategorije i u sve tri dobili pehare. Prvakinja Europe ponovo je Adrijana Jurić koja je ovu nagradu izborila u konkurenciji 23 natjecatelja. Drugo mjesto osvojila je ekipa od deset naših natjecatelja, a treće su osvojili Adrijana Jurić i Ivan Marinović u kategoriji parova između 22 natjecatelja - rekla nam je Marina Mihelčić, voditeljica požeških mažoretkinja i Twirling kluba Požega.

- Ponosni smo na svoje natjecatelje koji su kao i uvijek donijeli medalje i pehare u Požegu. Zahvaljujemo se Tehničkoj školi koja nam je omogućila treniranje, Udruzi invalida i gospodinu Zlatku Jarošu koji su nam posudili kombi da naša djeca mogu otputovati na natjecanje. Hvala Gradu i Županiji na odobrenim sredstvima kako bi naše prvakinje mogle još jedanput pokazati svoje znanje - dodala je.


Ističe, međutim, da joj je žao što usprkos nizu usmenih i pismenih molbi nisu mogli probati u velikoj dvorani Tomislav Pirc, iako je u vremenu kad im je trebala, bila prazna .  


- Iskreno mi je žao što u šumi pravila i zakona nema mjesta za one koji vole raditi i koji su ovdje već trideset godina svojim radom i uspjehom ostavili trag - kaže Mihelčić.

- To što gospođa Mihelčić tvrdi, nije istina. Dvorana je bila u rekonstrukciji. Brušen je i lakiran parket u obje dvorane i to u vrijeme kada je gospođa Mihelčić tražila njezino korištenje. Morali smo raditi nove stope za nove golove, a nakon toga je montirana bina u velikoj dvorani koja je sedam dana bila zauzeta za snimanje emisije "Lijepom našom" i Aurea fest. Objasnio sam joj to, međutim, ona to nije željela prihvatiti  - tvrdi Ribičić.

Dodaje da je Marini Mihelčić za redovite treninge odobreno korištenje male dvorane "Tomislav Pirc" četiri puta tjedno te dvaput tjedno dvorana Sokol.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI