Jugović upisao još jednu pobjedu, pozvan u reprezentaciju

Požeški boksači u Koprivnici
(FOTO: BK Graciano)

06.10.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 3255

Mihael Jugović, član požeškog Boksačkog kluba Graciano u subotu je na Otvorenom prvenstvu Koprivnice upisao još jednu međunarodnu pobjedu. Nastupio je u kategoriji do 69 kg protiv seniora iz Slovenije Roberta Šimončika.

Prema riječima trenera Željka Krpana, Jugović je krenuo silovito već u prvoj rundi, ali se pokazalo da Slovenac ima čvrstu obranu, a budući da je niži od Mihaela da udarci u tijelo neće imati većeg učinka.

- U pauzi smo dogovorili promjenu taktike i do kraja držali protivnika na distanci, a serijama skupljali bodove. Odluka sudaca bila je jednoglasna - prepričao nam je trener Krpan.


Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Bono Bošnjak u Koprivnici je ponudio Mihaelu mjesto u reprezentaciji Hrvatske. Također su stigle dvije ponude za nastup, jedna za Austriju, a druga za Vojvodinu.


Ostali Požežani koji su nastupili u Koprivnici, Valentin Vidović i Matej Markota, poraženi su od strane domaćih boksača.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI