Požeški džudaši osvojili ekipno drugo mjesto i 25 medalja

Džudo turnir u Požegi
(FOTO: Anđelko Banović)

05.10.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 3004

Judo klub Judokan iz Požege u subotu je u dvorani "Tomislav Pirc" na međunarodnom turniru ugostio 367 džudaša iz 37 klubova i devet zemalja. Domaći Judokan uspio je osvojiti ekipno drugo mjesto iza dubrovačkog kluba Ura nage. Treći je rumunjski klub Drobeta.






- Mlade sportaše iz Italije, Rumunjske, Bugarske, Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Austrije i Hrvatske vodila je ista misao, boriti se i pobijediti. Bilo je tu i veselja i suza, nažalost i pokoja sportska ozljeda, ali najbitnije je da su svi otišli zadovoljni i puni uspomena. Mi smo zadovoljni jer smo osvojili ekipno drugo mjesto, tome se nismo nadali, s ukupno 7 zlatnih, 7 srebrnih i 11 brončanih medalja. Bez požrtvovanog zalaganja roditelja malih požeških judaša ovako dobre organizacije sigurno ne bi bilo - ističu iz Judo kluba Judokan.






Zlatne medalje za požeški klub osvojili su Šimun Begović, Marko Nekić, Angelica Legac, Bruno Vuković, Rafael Skeledžić, Luka Radić i Monika Pavličević. Srebro su osvojili Šimun Begović, Leon Galović, Angelica Legac, Nikola Raguž, Ana Prgomet, Marta Pamuklić i Filip Mjertan, a broncom su se okitili Niko Radić, Leon Drašković, Roko Papak, Petar Pečur, Mirta Svjetličić, Iva Dokić, Dea Pečur, Marta Pamuklić, Marija Machaček, Mislav Mandić i Gabrijel Miletić.





Na ovom su turniru nastupili i džudaši Judo kluba Kutjevo koji su osvojili 7 medalja. Srebrom su se okitili Anđela Marković i Sara Antunović dok su brončane medalje osvojili Nina Barić, Ivana Grgić, Ivan Pastierik, Ivan Kljajić i Josip Cvitković.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI