¨Šolić ima dijagnozu, a Neferović je na najboljem putu da zasjeni svoga mentora¨

Zdravko Ronko
(FOTO: Lidija Galić)

29.09.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 12714

"Očito da je kampanja krenula, no nevjerojatno koliko je panike i straha u redovima požeškog HDZ-a, zanimljivo je što sve neće smisliti ti Hugoovi jadnici", odgovorio je SDP-ov gradski vijećnik i saborski zastupnik Zdravko Ronko pisano na adresu naše redakcije na današnju konferenciju za medije HDZ-a.

Predsjedniku požeškog HDZ-a Anti Šoliću odgovara da "komentirati umotvorne konstrukcije čovjeka kojemu je uvaženi psihijatar dr. Gruden još 1987. godine postavio dijagnozu definitivnog oštećenja mozga ne bi bilo korektno", a gradonačelniku Vedranu Neferoviću poručuje da je na najboljem putu da nadmaši svoga mentora.

- Da, točno je, nakon što su Hrvatske šume podnijele prijavu policiji, izlagao se do boli u svojoj reakciji objavljenoj 14. rujna o.g., pa stoga njegovu intimusu gospodinu Dasoviću doista nije bilo baš previše pametno na Dan policije učestvovati u Spikafon "preformasu" (tako piše, op. a.) HDZ-ovih luzera - ustvrdio je Ronko.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI