Ronko Neferovića nazvao drvosječom: ¨Izlagao se do bola. Bit će interesantno gledati rasplet¨

Zdravko Ronko (SDP)
(FOTO: Lidija Galić)

28.09.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 5784

"Da je gospodin Neferović manje zavirivao po čašama u birtiji, a više u izvode iz FINA-e, shvatio bi da priča gluposti", poručio je s konferencije za novinare SDP-ov gradski vijećnik i saborski zastupnik Zdravko Ronko.

Tvrdi da je Neferović još od prosinca prošle godine obmanjivao građane kako će gradska blagajna zbog Vlade Zorana Milanovića biti tanja za šest milijuna kuna.

- Tvrdio je da zbog toga neće moći, a baš je kao htio, asfaltirati Radničku i Željezničku ulicu u Vidovcima, rekonstruirati pet-šest ulica poput Kožićeve, izgraditi dva bazena, da je planirao taman s tim novcem urediti Trg svete Terezije kao da je i zbog Milanovića morao umanjiti ulaganja u komunalnu infrastrukturu, javnu rasvjetu, reciklažno dvorište te za 90 posto širenje vodovodne i kanalizacijske mreže - nabrojio je Ronko te poručio Neferoviću da sada kada se uvidjelo da manjka u proračunu nema, učini to što je obećavao građanima.


Dodao je kako je Neferović odmah po njegovom izlaganju na sjednici Gradskog vijeća napustio sjednicu jer nije želio slušati argumente.


- Gospodin Neferović to nije mogao trpjeti. Car je bio gol i pobjegao je u svoj budoir. On je sve češće gol - kaže Ronko te tvrdi da je Neferović lagao i kad je govorio da je Grad kandidirao na natječaj sportsku dvoranu uz OŠ Dobriše Cesarića vrijednu 12 milijuna eura.

- Natječaja za sportske dvorane u EU fondovima nikad nije ni bilo. U pitanju je opet obmana, a Neferović je uzalud spalio 300 tisuća kuna za dokumentaciju - kaže.

Za gradonačelnika dalje tvrdi da se skrivao iza Povjerenstva i posjekao 100 kubika državne imovine u gradskom parku, a nije pitao Hrvatske šume koje tom imovinom raspolažu.

- Kad je policija krenula u potragu za tim trupcima, "prvi drvosječa grada" se izlagao do bola i bit će interesantno gledati i ovaj rasplet - zaključio je Ronko te poručio: "Neferoviću, ospori to ako možeš".

Neferovićev komentar na Ronkove tvrdnje pročitajte ovdje.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI