Mladi za mlade: Dođite na party Pozdrav studentima u Pleternicu

Party "Pozdrav studentima"
(FOTO: Mzm)

21.09.2015. | Mladi za mlade
Pregleda: 4381

Udruga "Mladi za mlade" iz Pleternice u suradnji s Akademskom zajednicom "Ante Starčević" najavila je na konferenciji za medije tradicionalni 6. po redu party "Pozdrav studentima" koji će se održati u petak 25. rujna 2015. godine u pleterničkoj kino dvorani u 21 sat. Posjetitelje, one mlađe i starije, zabavljat će Libreto bend iz Požege s najvećim hitovima tamburaške i domaće rock glazbe, a nakon njih za dobru atmosferu pobrinut će se DJ Bero uz hitove zabavne domaće i strane glazbe poprećenom svjetlosnim efektima.

Kao i svake godine do sada  konzumacija široke ponude pića je besplatna, a bit će moguća svima onima koji se udruzi odluče donirati 50 kuna za ulaz u dvoranu.

- Događaj tradicionalno potpomažu lokalni ugostitelji uz pokroviteljstvo Grada Pleternice kojima ovim putem zahvaljujemo. Također i pozivamo sve ljude dobre volje da se pridruže i budu dio najvećeg okupljanja mladih uz vrhunsku zabavu – rekao je Daniel Gazilj, predsjednik Udruge "Mladi za mlade".


Očekujemo da će kao i dosadašnjih godina odaziv mladih i onih koji se tako osjećaju biti odličan, a svi studenti da će nakon još jedne njihove večeri otići zadovoljni  i opušteni u nove akademske pobjede – istaknuo je Ivan Banožić u ime organizacijskog odbora.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI