¨Da mi je bilo u interesu da se bageri dogode, šutjela bih i čekala. Neka inspektori sad nađu rješenje¨

Tamara Puač (HNS)
(FOTO: Lidija Galić)

18.09.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 7133

"Istinom i samo istinom, odnosno ukazivanjem, do kuda nas je dovela mlada, i nadasve stručna ekipa, željela sam upoznati građane s onim što se skriva i stavlja pod tepih kako bismo izbjegli situaciju da bageri uopće dođu. Da mi je bilo u interesu da se bageri dogode, zasigurno bih šutjela i čekala, možda se i naslađivala. Ovakvim istupom, svjesna drvlja i kamenja, odlučila sam biti odgovorna prema građanima našega grada i upoznati ih sa situacijom koliko god ona nezahvalna bila", ističe u svom priopćenju za javnost vezanom za zbivanja oko parkirališta uz požešku kuglanu, HNS-ova gradska vijećnica Tamara Puač.
 
Kaže da se iskreno nada da su svi skupa bili dovoljno glasni i da uspjeli protresti savjest gradske vlasti koja ili nije znala ili nije htjela odraditi ovaj posao kako treba.

- Zahvaljujem Kuglačkom savezu Požeško-slavonske županije, predstavnicima stanara kao i Požeškom športskom savezu što su pridonijeli skupa s nama poticanju rješenja ovog problema, jer naravno da smo svi skupa za rješenja, a ne rušenja. Isto tako, nadam se, da će gradska vlast uvidjeti kako se trebaju aktivirati na svim mogućim razinama da bi se ovaj problem riješio. Nikako nemojmo zaboraviti priupitati naše drage sugrađane, gospodu inspektore, kako to da su se sjetili reagirati sada kad je sve gotovo. Gdje su bili i što su radili kada je gradska vlast pompozno propagirala kako započinjanje tako i tijek radova? - pita Puač te izražava nadu da će sada uspjeti  pronaći trajno rješenje za ove  probleme u koje nas je dovela gradska vlast.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI