Vijećnica Puač: ¨Moj pas Tom se zaljubio i pobjegao, poslali su mi krivo ispunjenu uplatnicu¨

Tom
(FOTO: Tamara Puač)

14.09.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 10629

Kućni ljubimac gradske vijećnice iz redova HNS-a Tamare Puač danas je posto prava medijska zvijezda. Nije niti slutio da će njegova zaljubljenost postati tema političara i medija. Tako bar kaže prozvana gradska vijećnica Tamara Puač koja je kao vlasnica psa Toma dobila kaznu jer joj je pobjegao iz dvorišta.

Nakon što je zbog toga prozvana u današnjoj reakciji gradonačelnika Vedrana Neferovića na press konferenciju koju je održala o gradnji parkirališta bez građevinske dozvole, Puač je na svom Facebook profilu napisala da je uistinu dobila kaznu uz pojašnjenje da je Tom pobjegao za vrijeme parenja.

Tom se zaljubi jadnik svaki puta kad je sezona parenja i nekad i pobjegne. Dogodi se, i da, dobih kaznu. Tete u banci nikad još tako što vidjeli nisu... Slažem se da sam kriva i trebam platiti... I da, išla sam platiti... To je 500 kn u proračunu vise... I znate što?? Nisam mogla... Koliko god se teta trudila, nije mi mogla uzeti tih 500 kn jer eto uplatnica nije točno popunjena... Nisam ju ja popunjavala, poslale su mi je gradske službe. Samo ne znam kakve veze imaju životinjski nagoni i neishodovanje građevinsku dozvole ... Teško mi je naći korelaciju, napisala je Puač na Facebooku i priložila uplatnicu po kojoj, kako je napisala, nije mogla izvršiti uplatu za kaznu.








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI