Završeno popločavanje nove šetnice u parku, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Šetnica uz Orljavu
(FOTO: Vjeran Blašković)

13.09.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 11122

Dovršeno je popločavanje nove šetnice na lijevom nasipu Orljave uz park kod Zvečeva. Kroz koji dan bit će završeno i betoniranje nosača javne rasvjete, nakon čega će šetnica biti osvijetljena kao što su i one izgrađene prije.

Završetkom ovoga dijela šetnice Požežani će dobiti novi rekreacijski prostor jer sada se šetnica proteže od mosta u Orljavskoj ulici pa sve do srednjoškolskog centra u Osječkoj. Iako ima onih koji smatraju da bi se trebalo dozvoliti i vlasnicima pasa dolazak na šetnicu, znak na ulazu u park jasno daje do znanja da je prostor za pse uz desnu obalu Orljave prekoputa Rekreacijskog centra. `Bombe` na koje smo skoro stali tijekom šetnje novom šetnicom jasno pokazuje da psima i neodgovornim vlasnicima tamo nije mjesto.

Pored rasvjete, na nekoliko će mjesta biti i prostor s klupama za umorne šetače. Pogledajte kako izgleda novoizgrađeni dio šetnice.






























Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI