Slavonija u Bjelovaru izgubila 6:0, Bakula: ¨Ozlijeđena su četiri igrača¨

Bjalovar - Slavija
(FOTO: Štefan Brajković)

09.09.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 3381

Slavonija je doživjela teški poraz u 4. kolu 3. HNL istok u Bjelovaru izgubivši 6:0. Loše je krenulo već u 12., 15. i 22. minuti, a nastavilo se golijadom u 71., 78. i 87. minuti. Visokom porazu Požežana zasigurno je doprinijelo isključenje Josipa Nerude u 43. minuti.

Trener Marijan Bakula iskoristio je sve tri izmjene. Darmopila, Ivanovića i Grgića zamijenili su Karačić, Nović i Grbeš, no nije pomoglo, već tada Bakula je bio svjestan da je tu utakmicu teško dobiti.

-Eto, dogodilo se što se dogodilo. Ozlijeđeni su Pavelić, Žiška, Plešić i Zlomislić, imali smo na klupi četiri juniora. Svjesno sam napravio zamjene i sačuvao tako igrače s kartonima, jednostavno nismo bili pravi, dogodio nam se `blackout` - izjavio je trener Slavonije Marijan Bakula.


Za crveni karton Nerude kaže da je čista greška igrača. Nakon žutog karton Neruda je navodno prigovorio sucu.
- Nemamo široku klupu, a u timu imamo mnogo mladih, neki od njih teško podnose tempo srijeda subota - rekao je Bakula.


Slavonija je na ljestvici trenutno na 10. mjestu sa 6 bodova. Za oporavak Bakula i njegova momčad imaju samo dva dana, već u subotu u 16,30 sati dočekuju Belišće koje im bježi za 3 boda.

- Moramo okupiti glave i snage, imamo veliki hendikep, ne vjerujem da će ozlijeđeni igrači igrati tu utakmicu. Znam da Belišće igra odlično, bit će to čvrsta i neizvjesna utakmica - predviđa trener Slavonije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI