Slavija i Mladost neriješeno: Papac kaže da je bilo zaleđe, Bognaru je to neozbiljno

Slavija - Mladost
(FOTO: Anđelko Banović)

09.09.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 4367

Slavija je danas s Mladosti odigrala neriješeno 1:1 i nakon 4. kola 3. HNL istok završila sa 7 bodova na 8. mjestu. Prvo su poveli gosti u 35. minuti golom Hrvoja Trupca, izjednačujući pogodak u 87. minuti dao je Josip Jakovljević. Trener gostujuće momčadi Nikola Papac kaže kako je gol za Slaviju postignut iz zaleđa.

- Pa da, bilo je zaleđe, metar, metar i pol. Ne znam što je sudac mislio, prvo je htio podići zastavicu, a onda spustio. Inače je suđenje bilo korektno, bila je još jedna situacija, ali sve u svemu dobro suđenje, na nivou. Bila je to dobra utakmica, ali u Pleternici je to tako. Prošlu sezonu kod kuće nisu izgubili niti jednu utakmicu, to nešto govori - rekao je Papac. Ne žali za bodovima, kaže bod u gostima i tri kod kuće i eto prvo mjesto.

Trener Slavije Dalibor Bognar iznenađen je što je Papac uopće komentirao spornu situaciju. - To je previše neozbiljno, suci su tu da gledaju, ja sam bio 50 metara udaljen, a on 20 metara - rekao je dodajući da je utakmica bila dobra, čvrsta, ali nakon što su gosti prvi put prešli centar zabili su gol.


- Mi smo cijelo vrijeme do 35. minute dominirali, imali inicijativu, imali smo dvije 100 postotne šanse, glavama su udarili Nikolaš i Jakovljević. 66 minuta smo se vraćali u utakmicu i mogu svojim igračima samo čestitati - zaključio je Bognar.


Slavija u sljedećem kolu putuje u Antin kod Mladosti A.

Pogledajte fotogaleriju s utakmice.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI