Ukradena ronilačka oprema: ¨Kad sam otvorio vrata, imao sam što vidjeti. Opreme nije bilo¨

ronioci
(FOTO: Lidija Galić)

09.09.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 7525

Ronilačka oprema vrijedna oko 35.000 kuna ukradena je iz prostorije u sklopu požeških bazena. Ukradena su četiri ronilačka kompleta i dodatna oprema koju su koristili ronioci prilikom spašavanja i traženja.

- Oprema je ukradena od 2.9. do danas. Došao sam premjestiti opremu iz prostora na bazenima u naše prostorije u sklopu HGSS-ovih. Kad sam otvorio vrata imao sam što vidjeti, opreme nije bilo - rekao nam je član izvršnog odbora Ronilačkog kluba Požega Zdenko Oroz.


Zdenko Oroz


- Najviše nam je žao što je dio te opreme privatni, a dio od Centra 112. Tu smo opremu koristili za intervencije i obuku. Sada smo stopirani u tome. Trebali smo uskoro na memorijalni zaron, a u 10. mjesecu u Pulu. Radi se o stažnom zaronu kojega prema propisima moramo obaviti dva puta godišnje - pojasnio je Oroz.


Zaključio je kako sada više nemaju s čime obaviti zaron. Tražit će pomoć i prijatelja preko Facebooka kako bi se oprema pronašla.








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI