Slavonija na teškom terenu razbila Višnjevac 7:2, Slavija izgubila 4:0

05.09.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 5316

U trećem kolu 3. HNL istok Slavonija je Požegi razbila Višnjevac 7:2 (2:0), dok je Slavija u Bijelom Brdu izgubila 4:0 (1:0) od BSK-a.

Utakmica u Požegi igrala se po kišnom vremenu, vodeći zgoditak za domaćine dao je u 16. minuti Jan Neruda, već osam minuta kasnije bilo je 2:0, a gol je dao Goran Jurić. Neruda se kao golgeter upisao još jednom, u 50. minuti, kao i Jurić u 77. minuti.

Golove za Slavoniju dali su još Valentino Podobnik (72. minuta) i mladi Marko Karačić u 87. minuti. Žute kartone dobili su Aleksandar Darmopil i Petar Tomić.  Autogol gostujuće ekipe dao je Andrej Šimunec u 64. minuti.


- Utakmica se igrala po teškom terenu. Od samog početka nametnuli smo agresivan i brz ritam gdje nismo dali protivniku da složi niti jednu akciju. Već na početku imali smo dvije, tri prilike nakon izrađenih akcija i dosta golova je palo iz prekida. Gledatelji su mogli uživati u predivnoj predstavi igrača, igrači su odigrali taktički borbeno i disciplinirano i u fazi obrane i u napadu.


- Zadovoljni smo, u srijedu smo već u Bjelovaru i tamo ćemo vidjeti točnije gdje smo - rekao je predsjednik ŠNK Slavonija Krunoslav Prpić.

Slaviji je u Bijelom Brdu tri gola zabio Marko Tomas kojega je trener Davor Rupnik uveo u 14. minuti drugoga dijela. Zgoditke je postigao u 62., 66. i 84. minuti. Prvi gol za domaćina dao je Nemanja Dorić u 26. minuti.

Nakon tri odigrana kola Slavonija se na ljestvici 3. HNL istok nalazi na četvrtom mjestu sa 6 bodova, ispred su BSK, Mladost i Bjelovar s bodom više. Slavija je sedma također sa šest bodova, ali s nepovoljnijom gol razlikom.

Slavonija u srijedu 9. rujna putuje u Bjelovar, dok Slavija dočekuje Mladost.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI